Boken Heartfulness

heartfulness bokHeartfulness – din väg till glädje i nuet skriven av Cecilia Åkesdotter, 255 sidor, 2011.
Boken har sålt 20-i-top på Adlibris.

Många organisationer väljer att ge personalen boken Heartfulness som en repetition av mindfulness i samband med utbildningstillfällen. Eller som julgåva.
Vid dessa sammanhang köper ni som kunder böcker till specialpris direkt av Cecilia Åkesdotter. Många vill ha böckerna signerade.

"Jag läser din fantastiska bok nu och inspireras mycket av den. Den hjälper mig verkligen att bli närvarande i möten med föreläsare och kunder, men också med mig själv och min familj. Tydlig och konkret för att ge alla en möjlighet att förstå och ta till sig närvaro i så många olika aspekter. Bra övningar och handfasta tips och fördjupning i sista kapitlet där du gläntar på dörren till ett vidare perspektiv. I perfekt balans mellan vetenskap och helhetssyn! Tack!!!"
Marianne Holmberg, VD, Holmbergs Talare

 

Bokrecensenten:

"Omedelbart kände jag att denna bok kunde vara ett sätt att ta mindfulness ett steg vidare (vilket även är författarens önskan och avsikt). Och det visade sig också stämma när jag började läsa boken..... Det som författaren och föreläsaren Cecilia Åkesdotter har lyckats med är just detta enkla (och för många så svåra) att förmedla en särskild närvaro genom orden. Enligt min mening skriver hon med hjärtat och det är också det som skapar den där närvaron i hennes närvaro-bok. Meningarna är korta, enkla och samtidigt kärnfulla. Hon berättar glimtar från sitt eget liv, som varit tufft på många sätt, särskilt i barndomen. Hon varvar egna upplevelser med förklaringar, goda råd, insikter och tips om ett närvarande liv, på ett behagligt och inspirerande sätt... Hon tycks äga en sorts medvetenhet som har funnits där "hela livet"....Det är nog så, att man måste ha en stark kontakt med sitt inre väsen för att skriva om något på ett nytt sätt. Att ta något ett steg vidare. Åkesdotter tar mindfulness vidare till heartfulness."

Nina Matthis, Herkules Förlag & Utbildning

Köp boken i vår webshop ››